Digitális nyomtatás

Nyomtatás

Sürgősen szeretne fénymásolni, nyomtatni?

Rövid határidővel vállaljuk még a nagyobb mennyiségű fénymásolást is. Nagyteljesítményű gépeinket 100 oldal/perc kapacitással üzemeltetjük, így óránként akár 20.000 A/4-es oldalt is tudunk másolni. A kétoldalas anyag 2 fénymásolásnak számít. Fekete-fehér A3-A4 nagy mennyiségben. Fekete-fehér A5 brosúra nagy mennyiségben. Színes A3-A4 Színes alacsony példányszámos prezentációs anyagok, tájékoztatók. A fekete-fehér és a színes fénymásolás 80 grammos fehér papírra történik, azonban lehetőség van vastagabb papírok nyomtatására is egészen 300 grammig! Hozott anyagra nyomtatást nem vállalunk!

Szkennelés

Tárolja dokumentumait telefonján, táblagépén, laptopján vagy egyéb elektronikus formában! Az elektronikus ügyintézés elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való archiválására. A szkennelt dokumentumoknak nagy előnye, hogy digitálisan könnyebben tároljuk és mozgatjuk őket. Nyomdánkban lehetősége van kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum szkennelésére. Az elkészült elektronikus dokumentumokat igény szerint CD-re, DVD-re vagy pendrive-ra kiírva, e-mailen elküldve, is kérhetik. Gépeink automata lapadagolóval vannak felszerelve, így akár több száz oldal szkennelése is lehetséges percenként. Fontos! Ez a szkennelési mód csak különálló lapoknál alkalmazható. Vállalási határidő: mennyiségtől függően 1-5 munkanap.

  • Fekete-fehér szkennelés felbontása max. 1200 dpi
  • A szkennelés maximális mérete: A3 (297×420 mm)
  • Fekete-fehér oldal szkennelése: 120 oldal/perc (lapadagolóból)

Rendelésre készítünk

A MOLINÓ időszakos rendezvényekhez, reklámokhoz kiváló megoldás. A reklámhordozó felületek között a molinó egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy könnyen fel- és leszerelhető, valamint szállítása is könnyebb az óriás tábláknál. Textil szerkezetű PVC anyagokra digitális nyomtatással tervezünk és kivitelezünk egyedi grafikákat.

Vászon kép

A vakrámára felfeszített festményeket utánzó megoldás feldobhatja irodája vagy akár otthona nappaliját, hálószobáját is. A különböző alapanyagok különleges megjelenést biztosítanak a képeknek. Digitális nyomtatási eljárással készített speciális felülettel bevont vásznakra bármilyen fotót vagy grafikát elkészítünk különböző méretben. Vállalási határidő: 3-4  munkanap.

Hűtő mágnest mindenki ismeri!

Mikor ajánljuk a hűtőmágnest?

  • Vállalkozás népszerűsítésére,
  • Szóróajándéknak, így cége mindig szem előtt lehet,
  • Munkatársainak a csapatépítés, évzáró rendezvény,
  • Egyedi alkalomra , bemutatókra.

Roll-up

Előnyei:

  • KÖLTSÉGHATÉKONY REKLÁM HOSSZÚ TÁVRA,
  • KÖNNYEN, PRAKTIKUSAN SZÁLLÍTHATÓ, TÁROLHATÓ: kicsire összecsukható és a tárolótokban kézben is vihető,
  • HASZNÁLATA, KEZELÉSE EGYSZERŰ: gyorsan kinyitható, áthelyezhető, alumínium váza nagyon könnyű.

Részletekért és egyedi árajánlatért hívja munkatársunkat!

Ügyfélszolgálat: +36 20 381 6267

Digitális nyomtatás

Kötészet

Rendelésre készítünk